Null State grundbok

Världen går under idag.

Nanomaskiner styrda av molnbaserade artificiella intelligenser, genmanipulerade super­soldater med otillräckliga beteendespärrar, vätebomber ihoptrollade av hobbyanarkister. Möjligheterna är oändliga i en värld som närmar sig den teknologiska singulariteten – då utvecklingen sker så snabbt att ingen längre kan förutse eller planera för framtiden. Det du läser om i tidningarna är bara toppen av isberget. Världen är underligare, och farligare, än du kan tänka dig. Och nu går den under.

Om inte vi stoppar det. Du och jag. Vanliga människor som har det där lilla extra. Det är vi som är Null State. Det är vi som städar upp när säkerhetsprotokollen fallerar och himlen färgas röd.

Null State har agenter överallt. Vi vet alla vad som väntar. Chansen att nån av oss överlever är minimal. Men någon måste göra det. Någon måste stå på barrikaderna. Någon måste rädda världen. 

Null State är ett actionrollspel i agentgenren, som tar 45 minuter att förbereda och kan spelas på ett par timmar. Allt ni behöver är två eller flera spelare, varsin sexsidig tärning, en kvällstidning och en populärvetenskaplig tidskrift.

I den här boken hittar du:

  • Regler för att skapa en rollperson på 15 minuter.
  • Instruktioner för hur man bygger ett scenario på 45 minuter.
  • Grundregler så lätta att de kan förklaras på 5 minuter.
  • Spelledarhjälp att stressa spelarna - världen går under om 60 minuter.

Köp grundboken

 

Ladda ner grundboken gratis