Vanligt Jävla Rollspel

 

Urverk Speldesigns stora Magnum Opus!

Efter att ha sett hur marknaden för moderna skräckspel fyllts i och med den framgångsrika kickstartern för nya KULF och de kommande White Wolfspelen, och efter att ha tagit en titt i spelhistorien och kunnat konstatera att ja, Arfert hade rätt hela tiden, alla nya indieidéer gjordes i själva verket av Äventyrsspel eller TSR på den gamla goda tiden, så har vi beslutat oss för att avtäcka vårt slutgiltiga magnum opus, designat för maximal marketbility. Vanligt Jävla Rollspel är ett vanligt jävla rollspel baserat på den i sverige välkända BRP-motorn. Systemet är generiskt och kompatibelt med nästan alla versioner av Drakar och Demoner. Det är dessutom fantasy, och alla vet att fantasy är det som säljer.

Vi släpper nu en första speltest-PDF för att bygga lite intresse inför vår Kickstarter som drar igång den 1:a maj 2016. Till skillnad från andra spel av Mikael Bergström är det här en copyrightskyddad, kommersiell produkt - det där hippietramset med "creative commons" håller vi inte på med längre.

Vi har också tunga namn med oss i projektet - logotypen är handritad av den legendariske Dan "Dante" Algstrand och kartan över spelvärlden Vanilia är gjord av Johan Nohr (känd från Symbaroumkartorna). Jag har ju i flera år pratat om att jag vill göra ett fantasy med ett slags "all-star-team" - this is it!

I framtiden planerar vi också produkter som:

  • Vanliga jävla fantasyraser
  • Vanliga jävla monster
  • Vanliga jävla medeltida vapen
  • Vanliga jävla scifivapen
  • Vanlig jävla skräck
  • Vanlig jävla scifi

Ladda ner VANLIGT JÄVLA ROLLSPEL gratis