Jag har nu fått provtrycket från Lulu.com. Det ser skitbra ut! Men, det blir också skitdyrt. Tvåhundratretti riksdaler plus frakt från Spanien, eller vart de nu trycker... Just för att jag insisterar på att vilja ha mina vackra illustrationer i färg.

Jag har efterforskat kring det här med andra print-on-demandtjänster. Svenska stockholmsbaserade Publit.se ligger bra till. Just nu har de bara svartvitt tryck, men de trycker i bra kvalitet och priset är ungefär detsamma som på Lulu, alltså kring 70 spänn per bok. Fast då tillkommer bokmoms och såklart frakten inom Sverige...

Framöver ska Publit fixa så att man kan ha enskilda sidor i färg, vilket vore idealiskt för min del. Jag vill dock ogärna dröja längre än absolut nödvändigt.

Så, jag funderar på att putsa lite till och sedan släppa två versioner på Lulu: En billig svartvit och en dyr i färg. Framöver kanske jag går över till Publit för den svartvita och lite på sikt fixar en "blandvariant".

Jag har också snyggat till lite under Evolutionens Barn i menyn till vänster, med gallerier för båda mina konstnärer och separerat informationen och så. Nu ska jag bara bygga en snygg "startbild"...